WELKOM

Genneper Parken Tennis is op 1 januari 2014 opgericht, ontstaan na een fusie tussen THES (Tennis Het Eindhovens Sportpark) en TVGP (TennisVereniging Genneper Parken), twee tennisverenigingen die gezamenlijk gebruik maakten van de tennisaccommodatie in het gemeentelijke sportpark De Genneper Parken, gelegen langs de Aalsterweg in Eindhoven.

>> Lees verder...


Nieuwe website!

Genneper Parken Tennis presenteert vol trots de nieuwe website! Er zitten ongetwijfeld nog een paar foutjes in, of er mist nog iets. Laat ons het weten: wm@gptennis.nl

AGENDA

Saturday 26 july 2014 van 13:00 tot 23:00 uur

Zomergastentoernooi senioren

MIJN GPT

Info

New or Forgotten?

Vliegramp MH17

De ramp met het vliegtuig van Malaysia Airlines met vluchtnummer MH17 van donderdag 17 juli 2014 heeft ook Genneper Parken Tennis getroffen. Onze leden Oscar en Miranda Kotte zijn samen met hun zoontje Remco hierbij om het leven gekomen. Het is moeilijk de juiste woorden te vinden bij dit schokkende feit. Het bestuur wil langs deze weg de familie, vrienden en kennissen van Oscar en Miranda heel veel sterkte wensen bij het verwerken van dit plotse en onverwachte verlies.

Genneper Parken Trophy

Doe mee aan de GPTrophy (24 t/m 31 augustus)
Dit toernooi geldt voor je KNLTB-ranking
Categorie 3 t/m 9 HE - DE - HD - DD - GD
Ook leeftijdscategorieën 30+ en 55+

Inschrijven kan tot 20-8-2014 toernooi.nl of toernooiklapper.nl  (zoek naar 'Genneper Parken').

GPTennis gaat zich inzetten voor een mooi toernooi.
Leden die hieraan willen meehelpen kunnen zich melden via tc@gptennis.nl.

Zie ook de poster op tennissen -> toernooien -> genneper parken trophy

 

GPT Nieuwsbrief Juli 2014 is verschenen

Onder 'actueel'  en daarna 'nieuws' is de GPT nieuwsbrief van juli 2014 beschikbaar.

Deze nieuwsbrief bevat mededelingen over vrije banen van de Technische commissie en over de introductie "Club van 50" en het werven van nieuwe sponsoren van de Sponsorcommissie.

Introductie Clubkleding

Introductie Clubkleding

Wellicht hebben jullie het al gezien. Er lopen namelijk al enkele leden rond met opvallende tenniskleding met daarop het logo van Genneper Parken Tennis. Dat kan kloppen, want in samenwerking met onze hoofdsponsor (AKWI) kunnen we jullie hierbij officieel melden dat er vanaf heden clubkleding verkrijgbaar is bij AKWI! De clubkleding zal de komende jaren onze clubkleding zijn. De clubkleding bestaat uit een sportieve kledinglijn van Erima met de kleuren wit, zwart en oranje. Je kunt kiezen uit verschillende kledingstukken zoals een t-shirt of poloshirt, maar ook een trainingspak of een vest/trui behoren tot de mogelijkheden. Als klap op de vuurpijl kun je op deze kleding gratis het logo van onze tennisvereniging laten drukken. De kleding is vanaf heden en tegen gereduceerde tarieven (15%-20% korting) te bestellen bij AKWI.

LAATSTE NIEUWS

Zomergastentoernooi senioren

Nieuws van 26 june

Zomergastentoernooi

Genneper Parken Tennis
Zaterdag 26 juli van 13.00 uur t/m borreluur

Het eerste zomergastentoernooi sinds de fusie!

 

In 2013 was het toernooi op een heerlijke warme dag en zoals ieder jaar een en al gezelligheid, leuke partijtjes en heerlijke hapjes.

Jeanne, Elly, Joost en Wilbert besloten het stokje over te dragen en nu is de eer aan ons.

Het programma was te succesvol om zomaar te veranderen, dus het wordt een dag zoals je gewend bent!

 

>> Lees verder...

BANENSTATUS

Geen les (vakantie), wel vrijspelen
Tijdens de zomervakantie (14 juli t/m 24 augustus) zijn er incidenteel lessen. Tossen/ husselen gaat wel door. Op donderdagavond zijn er minimaal 11 vrije banen. Op de andere avonden minimaal 14. Eea onder voorbehoud ivm incidentele lessen en verhuur. Zaterdag 26 juli zijn van 13:00 tot 17:30 17 van de 18 banen gereserveerd voor het Zomergastentoernooi. Veel tennisplezier. De Technische Commissie.

Copyright © 2014 Genneper Parken Tennis. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Contact