WELKOM

Genneper Parken Tennis is op 1 januari 2014 opgericht, ontstaan na een fusie tussen THES (Tennis Het Eindhovens Sportpark) en TVGP (TennisVereniging Genneper Parken), twee tennisverenigingen die gezamenlijk gebruik maakten van de tennisaccommodatie in het gemeentelijke sportpark De Genneper Parken, gelegen langs de Aalsterweg in Eindhoven.

>> Lees verder...


Nieuwe website!

Genneper Parken Tennis presenteert vol trots de nieuwe website! Er zitten ongetwijfeld nog een paar foutjes in, of er mist nog iets. Laat ons het weten: wm@gptennis.nl

Potentieel beschikbare banen

Zou het druk zijn op het park?

Bekijk onder "ledeninfo -> banen"  het aantal beschikbare banen voor vrij spelen.

AGENDA

Geen mededelingen

MIJN GPT

Info

New or Forgotten?

Vliegramp MH17

De ramp met het vliegtuig van Malaysia Airlines met vluchtnummer MH17 van donderdag 17 juli 2014 heeft ook Genneper Parken Tennis getroffen. Onze leden Oscar en Miranda Kotte zijn samen met hun zoontje Remco hierbij om het leven gekomen. Het is moeilijk de juiste woorden te vinden bij dit schokkende feit. Het bestuur wil langs deze weg de familie, vrienden en kennissen van Oscar en Miranda heel veel sterkte wensen bij het verwerken van dit plotse en onverwachte verlies.

Genneper Parken Trophy

Doe mee aan de GPTrophy (24 t/m 31 augustus)
Dit toernooi geldt voor je KNLTB-ranking
Categorie 3 t/m 9 HE - DE - HD - DD - GD
Ook leeftijdscategorieën 30+ en 55+

Inschrijven kan tot 20-8-2014 toernooi.nl of toernooiklapper.nl  (zoek naar 'Genneper Parken').

GPTennis gaat zich inzetten voor een mooi toernooi.
Leden die hieraan willen meehelpen kunnen zich melden via tc@gptennis.nl.

Zie ook de poster op tennissen -> toernooien -> genneper parken trophy

 

GPT Nieuwsbrief augustus 2014 is verschenen

Onder 'actueel'  en daarna 'nieuws' is de GPT nieuwsbrief van augustus 2014 beschikbaar.

In deze nieuwsbrief mededelingen van de Jeugd-, Paviljoen- en Technische commissie.

Introductie Clubkleding

Introductie Clubkleding

Wellicht hebben jullie het al gezien. Er lopen namelijk al enkele leden rond met opvallende tenniskleding met daarop het logo van Genneper Parken Tennis. Dat kan kloppen, want in samenwerking met onze hoofdsponsor (AKWI) kunnen we jullie hierbij officieel melden dat er vanaf heden clubkleding verkrijgbaar is bij AKWI! De clubkleding zal de komende jaren onze clubkleding zijn. De clubkleding bestaat uit een sportieve kledinglijn van Erima met de kleuren wit, zwart en oranje. Je kunt kiezen uit verschillende kledingstukken zoals een t-shirt of poloshirt, maar ook een trainingspak of een vest/trui behoren tot de mogelijkheden. Als klap op de vuurpijl kun je op deze kleding gratis het logo van onze tennisvereniging laten drukken. De kleding is vanaf heden en tegen gereduceerde tarieven (15%-20% korting) te bestellen bij AKWI.

LAATSTE NIEUWS

Momenteel geen nieuws

BANENSTATUS

Geen les (vakantie), wel vrijspelen
Tijdens de zomervakantie (14 juli t/m 24 augustus) zijn er incidenteel lessen. Tossen/ husselen gaat wel door. Op donderdagavond zijn er minimaal 11 vrije banen. Op de andere avonden minimaal 14. Eea onder voorbehoud ivm incidentele lessen en verhuur. Onder Ledeninfo/Banen staat een actueel overzicht van het aantal vrije banen. Veel tennisplezier. De Technische Commissie.

Copyright © 2014 Genneper Parken Tennis. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Contact