WELKOM

Genneper Parken Tennis is op 1 januari 2014 opgericht, ontstaan na een fusie tussen THES (Tennis Het Eindhovens Sportpark) en TVGP (TennisVereniging Genneper Parken), twee tennisverenigingen die gezamenlijk gebruik maakten van de tennisaccommodatie in het gemeentelijke sportpark De Genneper Parken, gelegen langs de Aalsterweg in Eindhoven.

>> Lees verder...


Nieuwe website!

Genneper Parken Tennis presenteert vol trots de nieuwe website! Er zitten ongetwijfeld nog een paar foutjes in, of er mist nog iets. Laat ons het weten: wm@gptennis.nl

Potentieel beschikbare banen

Zou het druk zijn op het park?

Bekijk onder "ledeninfo -> banen"  het aantal beschikbare banen voor vrij spelen.

AGENDA

Friday 12 september 2014 om 15:00 uur tot wednesday 21 january 2015 om 22:00 uur

Tennis Kids Groen: Winter Outdoor Competitie 2014-2015

Ben je 10, 11 of 12 jaar oud (2004-2002) en heb je zin om deze winter mee te doen met de Groene Winter Outdoor competitie? Schrijf je dan nu snel in!

Saturday 4 october 2014 van 20:00 tot 23:30 uur

Midnight Tennis Dubbeltoernooi Tennishal Eindhoven Noord

MIJN GPT

Info

New or Forgotten?

Verandering Interne Winter Competitie. Inschrijving is heropend

De IWC wordt voortaan op vrijdagavond gespeeld en start op 7 november.

Mogelijk dat hierdoor leden nu wel met de IWC kunnen/ willen mee doen. Teams kunnen zich tot 16 oktober inschrijven dmv een e-mail naar ac@gptennis.nl. De teams die al zijn ingeschreven hebben voorrang.

De IWC bestaat uit meerdere poules met ca. 6 teams ingedeeld op sterkte. De wedstrijden bestaan uit vier partijen van 55 minuten (HD+DD gevolgd door 2xGD).

Dit is een mooie gelegenheid om al te trainen voor de KNLTB-voorjaarscompetitie en je wedstrijdritme vast te houden.

Voor meer informatie ga naar de tab tenissen -> competitie -> wintercompetitie.

Inschrijven nieuwe tenniscursus Najaar 2014-2015 ONLINE!

We hebben ontspanning van de vakantie inmiddels al weer ver achter ons gelaten en kijken weer uit naar alle sportieve inspanningen. Als Tennisschool streven wij naar kwalitatief hoogstaande tennislessen, een hoge klanttevredenheid en het bieden van de juiste service. Er kan tot 29 September worden ingeschreven voor de nieuwe tennis cursus (Najaar 2014-2015) startend in november.

>> Lees verder...

Steun de club met de clubaktie van Jan Linders

Steun de club met de clubaktie van Jan Linders

 

 


Klanten van Jan Linders krijgen in de periode van 15 september t/m 12 oktober per 10 euro aan gekochte producten een munt die ze kunnen doneren aan een van de deelnemende clubs. Bij Jan Linders aan de Aalsterweg in Eindhoven zijn wij dit jaar een van die deelnemende clubs! Het beschikbare bedrag wordt door Jan Linders pro rata verdeeld over de deelnemende clubs, afhankelijk van het aantal gedoneerde munten. Het is dus belangrijk dat wij veel munten krijgen! Als tegenprestatie gaan wij op zaterdagmiddag 4 oktober een activiteit in of om de winkel aan de Aalsterweg organiseren voor de klanten van Jan Linders. Het wordt een ludieke actie buiten de winkel en een informatieve actie in de winkel!
Koop zo veel mogelijk producten bij Jan Linders aan de Aalsterweg en doneer je munten aan onze club. Wil je meedoen aan de activiteit op zaterdag 4 oktober, geef je dan snel op bij de sponsorcommissie. Alvast bedankt voor jullie medewerking.
 

LAATSTE NIEUWS

Momenteel geen nieuws

BANENSTATUS

Banen bespeelbaar
Beste leden. Op 1 september zijn de lessen weer gestart. Dit betekent minder vrije banen. Op vrijdag 12 september zijn de eerste thuiswedstrijden van de KNLTB-najaarscompetitie. Bij Ledeninfo/Banen staat een overzicht van de vrije banen tot vrijdag 12 september. Met vriendelijke groet, de Technische Commissie.

Copyright © 2014 Genneper Parken Tennis. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Contact