WELKOM

Genneper Parken Tennis is op 1 januari 2014 opgericht, ontstaan na een fusie tussen THES (Tennis Het Eindhovens Sportpark) en TVGP (TennisVereniging Genneper Parken), twee tennisverenigingen die gezamenlijk gebruik maakten van de tennisaccommodatie in het gemeentelijke sportpark De Genneper Parken, gelegen langs de Aalsterweg in Eindhoven.

>> Lees verder...


Nieuwe website!

Genneper Parken Tennis presenteert vol trots de nieuwe website! Er zitten ongetwijfeld nog een paar foutjes in, of er mist nog iets. Laat ons het weten: wm@gptennis.nl

AGENDA

Tuesday 1 april 2014 t/m friday 11 july 2014

SIS Zomer Competitie

Friday 11 april 2014 t/m friday 30 may 2014

Jeugd Onderlinge Vrijdagmiddag Competitie

MIJN GPT

Info

New or Forgotten?

LAATSTE NIEUWS

SIS Zomer Competitie schema beschikbaar!

Nieuws van 18 april

De  SIS-competitie is van start!!! Op 8 april 2014 zijn de eerste wedstrijden door de Koppels gespeeld. Het was wel een avond met wat hindernissen want het regende behoorlijk. Daardoor heeft de eerste shift enige tijd moeten schuilen. Ze waren zo sportief te blijven en hebben de wedstrijd na de bui hervat. De tweede shift is om dezelfde reden iets later begonnen dan gepland en hebben hun wedstrijd “droog” kunnen beeindigen.

De volgende dag, woensdag waren de MiXteams aan de beurt. Iedereen had er zin in, mooi weer ook en leuk dat het nu echt opgestart is.

De voorbereidingen hebben wat voeten in aarde gehad en Marie-José heeft haar kennis en ervaring van de wintercompetitie toch ingezet om een en ander goed op de rit te krijgen. Daarmee heeft zij ook de organisatie weer op zich genomen. Geassisteerd weliswaar door Hans Gorris. Hans Gorris houdt zich voornamelijk bezig met de organisatie van de heren- en damesdubbels, welke op dinsdagavond worden gespeeld. Marie-José Dankers met de Mixteams. Deze wedstrijden worden hoofdzakelijk op woensdag gespeeld. Toch soms wordt er naar andere dagen uitgeweken i.v.m. de baancapaciteit.

De teams en het schema kun je vinden onder:   Tennissen -> Competitie -> Zomercompetitie

Momenteel geen nieuws

BANENSTATUS

Banen bespeelbaar

Copyright © 2014 Genneper Parken Tennis. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Contact