WELKOM

Genneper Parken Tennis is op 1 januari 2014 opgericht, ontstaan na een fusie tussen THES (Tennisclub Het Eindhovense Sportpark) en TVGP (TennisVereniging Genneper Parken), twee tennisverenigingen die gezamenlijk gebruik maakten van de tennisaccommodatie in het gemeentelijke sportpark De Genneper Parken, gelegen langs de Aalsterweg in Eindhoven.

>> Lees verder...

Zonsondergang op ons park!

Zonsondergang op ons park!

Potentieel beschikbare banen

Zou het druk zijn op het park?

Onze banenstatus is uitgebreidt met een heuse RADAR! Klik erop en zie hoeveel banen er nog vrij zijn! 

AGENDA

Monday 6 july 2015 t/m monday 10 august 2015

Veldhovens veteranen competitie senioren 55+

Van 6 juli t/m 10 augustus; Metzpoint organiseert op zes maandagen tussen de KNLTB voorjaars- en najaarscompetitie een competitie voor heren 55+ teams van verenigingen uit de regio. Zij spelen drie thuis- en drie uitwedstrijden, die uit vier dubbelpartijen bestaan.

Monday 3 t/m friday 7 august 2015

WLTV 50+ gezelligheidstoernooi van 3 - 7 augustus !

Graag maken we jullie attent op het 50+ gezelligheidstoernooi bij WLTV in Waalre. Een dubbeltoernooi voor mensen met 6,7 of 8 op hun pasje.

Monday 3 august 2015

KNLTB Tennis Kids World Tour oranje en rood competitie jeugd, 6 x 1e zondag vd maand

Vanaf 1 september 2013 is er veel veranderd voor de competitie van de junioren van 6 tot 12 jaar. Er wordt gespeeld volgens de indeling in kleuren volgens de Tenniskids van de KNLTB. Elke kleur heeft zijn eigen regels, met aangepast speelveld en bijbehorende tennisballen. De kleuren zijn ingedeeld op niveau en leeftijd. De oranje competitie is op zes zondagen; 9 maart, 6 april, 4 mei, 1 juni, 6 juli en 3 augustus.

Friday 21 t/m saturday 22 august 2015

GPT Kamp Jeugd Groep 6,7,8

Het SUPER GAVE GPT KAMP georganiseerd door Marell Sports

MIJN GPT

Info

New or Forgotten?

GENNEPER PARKEN TENNIS - EINDHOVEN

Onze jeugdkampioenen !

<p class="KopPar"><span class="KopFont">Onze jeugdkampioenen !</span></p>

KNLTB voorjaarskampioen GPT1 meisjes t/m 17, 4e klasse: Loes Royakkers, Roos Prinsen, Juul Prinsen, Pomm van der Zandt en Laurine de Steur. GPT3 jongens t/m 17, 4e klasse: Luuk van de Ven, Nick Adzic, Ben Linssen, Luc Pastoor, Ben Smits en Thom Smits.

LAATSTE NIEUWS

Momenteel geen nieuws

BANENSTATUS

Banen bespeelbaar
Van 20 juli tot 30 augustus zijn er geen lessen. Dus meer vrij banen. Op pagina Ledeninfo > Banen staat een overzicht met de reserveringen. Klik voor het actuele aantal vrije banen vandaag en een week verder op BANENRADAR hieronder. Veel tennisplezier. 12 juli 2015 Baanreserveringen JW Biezenaar

Copyright © 2014 Genneper Parken Tennis. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Contact