WELKOM

Genneper Parken Tennis is op 1 januari 2014 opgericht, ontstaan na een fusie tussen THES (Tennis Het Eindhovens Sportpark) en TVGP (TennisVereniging Genneper Parken), twee tennisverenigingen die gezamenlijk gebruik maakten van de tennisaccommodatie in het gemeentelijke sportpark De Genneper Parken, gelegen langs de Aalsterweg in Eindhoven.

>> Lees verder...

Zonsondergang op ons park!

Zonsondergang op ons park!

Potentieel beschikbare banen

Zou het druk zijn op het park?

Bekijk onder "ledeninfo -> banen"  het aantal beschikbare banen voor vrij spelen.

AGENDA

Saturday 31 january 2015 t/m tuesday 31 march 2015

Tennislessen 2015

Sunday 8 february 2015 t/m friday 30 october 2015

Interne zomer competitie

Tuesday 17 february 2015 t/m tuesday 31 march 2015

Inschrijven Bardiensten

MIJN GPT

Info

New or Forgotten?

Vindt een sponsor en steun de club!

Onze club wil de contributie laag houden en daarnaast ook graag veel organiseren voor haar leden, en daar is geld voor nodig!!

Met 1350 enthousiaste, sportieve, actieve leden kan onze club voor sponsoren erg aantrekkelijk zijn. Op de website kun je vinden welke mogelijkheden er voor hen zijn.

De sponsorcommissie daagt iedereen uit om een sponsor aan te dragen en heeft daartoe de sponsortrofee bedacht: Een eervolle vermelding en een present(je) is je beloning!

Een (potentiele) sponsor kun je aanmelden door het ingevulde sponsorlead formulier (ook op de site onder sponsoren)  te sturen naar sp@gptennis.nl.

Door Oefening Fit : Een initiatief van onze mannelijke 65-plussers!

Door Oefening Fit : Een initiatief van onze mannelijke 65-plussers!

Binnen Genneperparken tennis is een tennisgroep van meestens 65 plussers actief.

Deze groep is ontstaan eind jaren negentig van de vorige eeuw. Op dat moment waren er nog twee verenigingen actief op het tennispark. Ondanks die "onzichtbare grens" hebben een aantal heren dwars door de verenigingsverbanden heen elkaar gevonden en zijn de tennisgroep DOF gestart. De groep is uitgegroeid tot ca 35 mannen, welke op dinsdag- en donderdagmiddag met elkaar tennisssen,er wordt voornamelijk gedubbeld ,een paar enkelingen wagen zich nog aan een singlepartij.

De groep draagt de naam DOF, hetgeen staat voor ,  Door Oefening Fit, maar ook voor het begrip "de glans is er af",en dat klopt!

Na het tennis is er aan de stamtafel ruime gelegenheid voor een drankje en voor "wereld verbeterende gesprekken" .

De foto is genomen vooraf gaand aan het DOF-diner van 03 februari jl .,het diner bestond uit een menu aangeleverd door Oriental Greenhouse. Het bijzondere aan de foto is dat de 30 aanwezigen gezamenlijk de 2000 levensjaren ruimschoots overschreden.

Interne Wintercompetitie 2014-2015

    Nieuws 31 december 2015

Interne Wintercompetitie 2014-2015

Deze competitie is op vrijdagavonden tussen 1 november en 1 april. Er zijn drie poules met elk zes teams. Elk team speelt vijf wedstrijden.

 

Een wedstrijd bestaat uit 4 partijen van 1 uur (DD, HD en 2xGD), een pauze van 30 minuten en een gezellige 3e ronde (mag langer dan 1 uur duren)! Dit is een mooie gelegenheid om al te trainen voor de KNLTB-voorjaarscompetitie en je wedstrijdritme vast te houden.

 

► Opgeven als reservespeler kan via ac@gptennis.nl

 

Kijk voor de indeling, reservespelers, speelschema’s, uitslagen en andere informatie op de pagina tennissen -> competitie -> wintercompetitie.

LAATSTE NIEUWS

Interne zomer competitie

Nieuws van 6 february

In plaats van de SIS-competitie 2014 wordt er in 2015 voor senioren een nieuwe Interne Zomer Competitie (IZC) georganiseerd. 

Voor ieder seniorenlid van onze tennisvereniging, ongeacht sterkte, is het mogelijk deel te nemen aan deze ICZ. Zowel in het dames- en herenenkelspel, het dames- en herendubbel als het gemengd dubbel kan men zich inschrijven. De partijen duren 1 uur en worden in poulevorm gespeeld naar sterkte, volgens de KNLTB telling (met vastgestelde tijd). Je mag voor drie categoriën inschrijven. Als je hoger of lager wilt spelen als je ranking, vermeld dat dan bij de inschrijving. 

Geef in de inschrijving aan wat je voorkeurstijden en dagen zijn. Stem dat af met je dubbel- of mixpartner!  Wij kopieren deze week naar de hele periode. 

De inschrijving voor de ICZ is vanaf nu geopend. Gebruik de link. Inschrijvingen moeten voor 22 maart 2015 binnen zijn. De ICZ 2015 start eind april / begin mei en wordt gepland t/m zondag 1 november 2015. Algemene informatie over de IZC, het reglement en de wedstrijdbepalingen zijn binnenkort op de website te vinden. Ook de wedstrijden gaan we plannen via onze website. 

De organisatie is in handen van Hans Gorris. Voor vragen kun je telefonisch bij hem terecht onder nummer 06-51555315 of via email: competitieleider@genneperparkentennis.nl.

 

 

Locatie Genneper Parken Tennis

BANENSTATUS

Banen bespeelbaar
Beste leden. Tot 1 april 2015 hebben we twaalf banen. VOOR DE VROEGE TENNISSERS. GA NIET OP EEN BAAN SPELEN BIJ INTREDENDE DOOI. Met sportieve groet, de Technische Commissie. 16 feb 2015

Volgens het baanreglement is minimaal 25% van de banen beschikbaar voor vrij tennissen. In het winterseizoen betekent dit drie of meer vrije banen. Alleen tijdens de Interne Wintercompetitie op de vrijdagavond wordt daar 2x 30 minuten van afgeweken. Op alle andere momenten zijn er 4 of meer vrije banen.

Onder <ledeninfo> <banen> staan de overzichten. 

Copyright © 2014 Genneper Parken Tennis. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Contact