MIJN GPT

Info

New or Forgotten?

NIEUWSBRIEVEN

GPT Extra nieuwsbrief ICT december 2018

GPT Extra nieuwsbrief ICT december 2018

GPT Nieuwsbrief december 2018

In deze nieuwsbrief vind je, naast het gebruikelijke woord van de voorzitter, informatie over de voorjaarscompetitie, het après-jubi-ski feest (11 januari 2019), en het summerbody-dubbeltoernooi (20 januari 2019).

GPT Nieuwsbrief november 2018

In deze nieuwsbrief vind je, naast een woord van de voorzitter, informatie over het herfsttoernooi voor de jeugd (9 November), het 80s/90s toernooi (17 November), het "hutspotje tennis" (25 November), en nog veel meer…

GPT Nieuwsbrief oktober 2018

In deze nieuwsbrief, naast het gebruikelijke woord van de voorzitter, heel veel informatie over - Sjeng Schalken op bezoek bij GPT - de Gouden Afsluiting op 27 oktober - het Thematoernooi - … en nog veel meer!

GPT Nieuwsbrief september 2018

In deze nieuwsbrief vind je o.a. informatie over de Interne Winter Competitie (IWC) en over de tennislessen in het najaar.

GPT Nieuwsbrief augustus 2018

In deze korte nieuwsbrief o.a. een bijdrage van de voorzitter, nieuws over onze ICT, en het laatste nieuws over de Genneper Parken Trophy!

GPT Nieuwsbrief juli 2018

In deze nieuwsbrief, naast het gebruikelijke woord van de voorzitter, terugblikken op o.a. de parkkampioenschappen en het "Old Skoel toernooi". Tevens informatie over de naderende Genneper Parken Trophy.

GPT Nieuwsbrief juni 2018

In deze nieuwsbrief o.a. een bijdrage van de voorzitter over het verenigingsgevoel, informatie over de nieuwe gravel-op-afschotbanen, het Old Skoel toernooi, en de Parkkampioenschappen.

GPT Nieuwsbrief mei 2018

In deze nieuwsbrief o.a. informatie over de afsluiting van de voorjaarscompetitie, de parkkampioenschappen, en over het inschrijven voor de najaarscompetitie.

GPT Nieuwsbrief april 2018

In deze nieuwsbrief naast het gebruikelijke woordje van de voorzitter goed nieuws van de sponsorcommissie, belangrijk nieuws over de banen, en nog veel meer interessants!

GPT Nieuwsbrief maart 2018

Meerdere woordjes van de voorzitter, een nieuwe bardiensreglement en vrijwilligersbeleid, een uitnodiging voor het openingstoernooi, sponsornieuws en zoals altijd, de overige mededelingen: Veel leesplezier!

GPT Nieuwsbrief februari 2018

In deze nieuwsbrief een woordje van de voorzitter (over de ALV), uitleg over banen toewijzing, en diverse andere interessante artikeltjes!

GPT Nieuwsbrief januari 2018

In de eerste nieuwsbrief van 2018 een bijdrage van onze voorzitter, belangrijke mededelingen, een overzicht van de baanbezetting en informatie over de interne zomer competitie.

GPT Nieuwsbrief november 2017

Belangrijke mededelingen, terugblik op het VETTE feest en info over de voorjaarscompetitie, bardiensten, de reanimatie cursus en jeugdtoernooien

GPT Nieuwsbrief oktober 20017

Wederom een volle nieuwsbrief met bijdrages van verschillende commissies.

GPT Nieuwsbrief sept 2017

In deze nieuwsbrief bijdragen van de voorzitter over faillisement Marell Sports en onze nieuwe tennisschool BMT, en van de voorzitter over de relatie met de gemeente en de vervanging van de french-court banen. U kunt inschrijven voor een cursus reanimatie, er is sponsornieuws. Ook de aankondiging van een VET lustrumfeest. BMT stelt zich voor, een bericht van de curator ( belangrijk als je training van Marell heb in het najaar). We willen niet de hele nieuwsbrief verklappen maar er zijn ook nog bijdragen van de TC ( banen onderhoud), de JC en divers ander nieuws.

GPT Nieuwsbrief juli 2017

In deze nieuwsbrief bijdragen van het bestuur, de TC, de JC, het Trophy Team en de vrijwilligers coördinator.

GPT Nieuwsbrief mei 2017

In deze nieuwsbrief bijdragen van het bestuur, de TC, de JC, het Trophy Team en de vrijwilligers coördinator. Dit keer niet geredigeerd door de secretaris, maar door de voorzitter.

GPT Nieuwsbrief april 2017

In deze nieuwsbrief uitnodigingen voor bar-instructie en een uitleg over de baanbezetting. Tevens uitnodigingen voor tostitoernooi en parkkampioensschap. Ook de uitslag van de IWC, onze interne wintercompetitie. Klik op de titel om te openen.

GPT Nieuwsbrief maart 2017

In deze nieuwsbrief stukken van de technische, de jeugd en de sponsorcommissie, alsmede een oproep van de IZC. Om te lezen, klik op de titel.

GPT Nieuwsbrief februari 2017

In deze nieuwsbrief een mededeling over het Informatieblad, aanmelden voor de bardiensten, een korte kennismaking met de nieuwe bestuursleden en verder aankondigingen voor de opening van het seizoen voor de junioren en senioren.

GPT Nieuwsbrief januari 2017

Het jaar 2017 is inmiddels al weer bijna een maand oud. Helaas hebben we nog niet veel kunnen tennissen, omdat het weer dat niet toeliet. In deze nieuwsbrief vinden jullie daarom tekst en uitleg over waarom de banen niet bespeelbaar zijn. Neem hier kennis van en raadpleeg de website of de Genneper Parken Tennis app, die je kan downloaden op je iPhone, smartphone, iPad of tablet. Dat voorkomt dat je de banen beschadigt of dat je voor niets naar het park komt.

GPT Nieuwsbrief december 2016

In deze nieuwsbrief bijdragen van onze voorzitter en van de technische en jeugdcommissie.

GPT Nieuwsbrief november 2016

In deze nieuwsbrief bijdragen van het bestuur, sponsorcommissie en de technische commissie.

GPT Nieuwsbrief oktober 2016

In deze nieuwsbrief een aantal bestuursmededelingen, de vrijwilliger van de maand en een aantal mededelingen en aankondigingen vanuit de technische commissie.

GPT Nieuwsbrief september 2016

In deze editie van de nieuwsbrief bijdragen van het bestuur, de technische en jeugdcommissie.

GPT Nieuwsbrief juli/augustus 2016

In deze zomereditie nieuws over de privatisering, een hernieuwde oproep voor de tijdelijke commissie vrijwilligersbeleid, nieuws van de sponsorcommissie, de stichting EndParalysis, de mogelijkheid tot inschrijving voor de najaarslessen en nieuws over de Interne Zomer Competitie en de GPTrophy.

GPT Nieuwsbrief juni 2016

Deze maand een zeer goed gevulde nieuwsbrief met bijdragen van het bestuur en paviljoencommissie (Coy Koopal, Henk Kettelarij en Coos Wever) en verder onder andere terugblikken op de jeugdcompetitie en de Parkkampioenschappen voor junioren en senioren (Sophie Truijens, Ronnie Maat en Sigrid Vedder).

GPT Nieuwsbrief mei 2016

In deze nieuwsbrief bijdragen van de jeugd- en technische commissie en uitnodigingen voor de Parkkampioenschappen junioren en senioren.

GPT Nieuwsbrief april 2016

In deze nieuwsbrief bijdragen van de sponsor- en technische commissie.

GPT Nieuwsbrief Maart 2016

In deze nieuwsbrief bijdragen van onze voorzitter, de commissie vrijwilligers en nieuwe leden, de technische commissie, de technische commissie, de redactiecommissie van het Informatieblad en de sponsorcommissie.

GPT Nieuwsbrief februari 2016

In deze nieuwsbrief bijdragen van onze voorzitter Coy Koopal, een bericht van Andriana Babic-Brkic , de commissie vrijwilligers en nieuwe leden (Jeanne Hagen), de technische commissie (Sophie Truijens), de jeugdcommissie (Sigrid Vedder), de paviljoencommissie en het verzoek om in te schrijven voor de bardiensten.

GPT Nieuwsbrief januari 2016

In de eerste nieuwsbrief van 2016 bijdragen van onze voorzitter, de commissie vrijwilligers en nieuwe leden, de technische commissie en een verslag van de ATP World Tour Finals.

GPT Nieuwsbrief december 2015

Zo vlak voor de feestdagen een goed gevulde nieuwsbrief met bijdragen van onze secretaris, de commissie vrijwilligers en nieuwe leden, de webcommissie, technische, feest-, sponsor-, paviljoencommissie en de commissie GPT2020. Namens alle commissies voor iedereen hele fijne Kerstdagen en alle goeds voor 2016!

GPT Nieuwsbrief november 2015

In deze nieuwsbrief bijdragen van de voorzitter, de commissie vrijwilligers en nieuwe leden (Jeanne Hagen), de Technische Commissie, jeugdcommissie en de trainers (Sophie Truijens), de Sponsorcommissie (Paul Slaats) en een mededeling over de openingstijden van het paviljoen tijdens de wintermaanden (Brigitte Bleeker). Tevens is onze APP vernieuwd: Instructie staat onderaan!

GPT Nieuwsbrief oktober 2015

In deze nieuwsbrief bijdragen van onze voorzitter, de commissie vrijwilligers en nieuwe leden (Jeanne Hagen), de Technische Commissie (Sophie Truijens) en onze webmaster (Lex van Schoonhoven).

GPT Nieuwsbrief september 2015

De zomerperiode is voorbij en we hebben weer een goed gevulde nieuwsbrief! In deze nieuwsbrief bijdragen van onze voorzitter Coy Koopal, de commissie vrijwilligers en nieuwe leden (Jeanne Hagen), de Technische en Jeugdcommissie (Sophie Truijens), de Sponsorcommissie (Paul Slaats), een oproep van één van onze leden (Ruud Visschers) en een oproep om op GPT te stemmen in de verkiezing van Leukste Sportvereniging van Eindhoven (Erwin Wolters).
Klik op de titel om te openen.

GPT Nieuwsbrief juli-augustus 2015

De GPT Nieuwsbrief van juli/augustus 2015 is verschenen. In deze zomernieuwsbrief bijdragen van de commissie vrijwilligers en nieuwe leden (Jeanne Hagen), de Technische en Jeugdcommissie (Sophie Truijens) en de sponsorcommissie (Paul Slaats). Vanwege de zomervakantie verschijnt de volgende nieuwsbrief medio september.
Klik op de titel om te openen.

GPT EXTRA Nieuwsbrief juni 2015

Van de vrijwilligerscommissie: Ronnie Maat, topvrijwilliger juni 2015 .
Klik op de titel om te openen.

GPT Nieuwsbrief juni 2015

De GPT Nieuwsbrief van juni 2015 is verschenen.
In deze nieuwsbrief bijdragen van de Technische Commissie (Sophie Truijens), een herhaalde oproep van de jubileum commissie en een bijdrage over de Interne Zomer Competitie (Lex van Schoonhoven).
Klik op de titel om te openen.

GPT Nieuwsbrief mei 2015

De GPT Nieuwsbrief van mei 2015 is verschenen.
In deze nieuwsbrief bijdragen van de Commissie Vrijwilligers en Nieuwe Leden (Jeanne Hagen), de Sponsorcommissie (Paul Slaats) en de Technische Commissie (Sophie Truijens).
Klik op de titel om te openen.

GPT Nieuwsbrief april 2015

De GPT Nieuwsbrief van april 2015 is verschenen. In deze nieuwsbrief bijdragen van onze voorzitter Coy Koopal, de Technische Commissie (Sophie Truijens), de ICT-commissie (Lex van Schoonhoven) en de Commissie Vrijwilligers en Nieuwe Leden (Jeanne Hagen).
Klik op de titel om te openen.

GPT Nieuwsbrief maart 2015

De GPT Nieuwsbrief van maart 2015 is verschenen. In deze nieuwsbrief bijdragen van onze voorzitter Coy Koopal, de Sponsorcommissie (Paul Slaats) en de Technische Commissie (Sophie Truijens en Jan Willem Biezenaar). Verder nog een initiatief ter behoud van de historische tennisverenigingen op het Genneper Parkenterrein (Monique Bertels, Toon Veekens en Wilbert Gooskens).
Klik op de titel om te openen.

GPT Nieuwsbrief februari 2015

De GPT Nieuwsbrief van februari 2015 is verschenen. In deze nieuwsbriefs een aanbieding van een nieuwe sponsor, van der Valk Sportcentrum! De aanbieding is ook de vinden op de sponsorpagina van onze website
Klik op de titel om te openen.

GPT Nieuwsbrief Januari 2015

In deze nieuwsbrief mededelingen van het Bestuur, de Bar-, Jeugd-, Sponsor- en Technische commissie en de commissie vrijwilligers en nieuwe leden.
Klik op de titel om te openen

GPT Nieuwsbrief December 2014

In deze nieuwsbrief mededelingen van de Jeugd-, Paviljoen- en Technische commissie en van de secretaris. Klik op de titel om te openen!

GPT Nieuwsbrief november 2014

In deze nieuwsbrief: inschrijven KNLTB voorjaarscompetitie, uitnodiging voor het Herfsttoernooi en het resultaat van de Jan Linders-actie.

GPT Nieuwsbrief September 2014

In deze nieuwsbrief mededelingen van de Sponsorcommissie, commissie Vrijwilligers en Nieuwe Leden en de Technische commissie.

GPT Nieuwsbrief Augustus 2014

Deze nieuwsbrief bevat mededelingen over onder andere het 'Tennis en Funkamp' voor de jeugd, openingstijden bar tijdens de vakantie, de Genneper Parken Trophy en de KNLTB najaarscompetitie. Klik op de titel om te openen!

GPT Nieuwsbrief Juli 2014

Deze nieuwsbrief bevat mededelingen over vrije banen van de Technische commissie en over de introductie "Club van 50" en het werven van nieuwe sponsoren van de Sponsorcommissie. Klik op de titel om te openen

Copyright © 2014 Genneper Parken Tennis. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Contact