MIJN GPT

Info

New or Forgotten?

ALGEMEEN

Genneper Parken Tennis

Genneper Parken Tennis is op 1 januari 2014 opgericht, ontstaan na een fusie tussen THES (Tennis Het Eindhovens Sportpark) en TVGP (TennisVereniging Genneper Parken), twee tennisverenigingen die gezamenlijk gebruik maakten van de tennisaccommodatie in het gemeentelijke sportpark De Genneper Parken, gelegen langs de Aalsterweg in Eindhoven. De laatste jaren werd er meer en meer samengewerkt. Het besluit om een nieuw tennispaviljoen samen te exploiteren was de aanleiding voor de uiteindelijke fusie.
Genneper Parken Tennis staat voor optimaal van tennis genieten voor haar 1200 leden, jong en oud, zowel op recreatief als competitief gebied. Dit kan op een prachtig park met maar liefst 18 banen: 10 smashcourt-, 6 gravel- en 2 frenchcourtbanen. Deze hebben (bijna) allemaal verlichting, waardoor er ook ’s avonds getennist kan worden.

Genneper Parken Tennis neemt deel aan de KNLTB-competitie, organiseert een interne competitie, een laddercompetitie en meerdere toernooien, biedt onderdak aan de Genneper Parken Trophy en tennislessen onder leiding van Marell Sport.

Genneper Parken Tennis heeft het paviljoen in eigen beheer, dat wil zeggen dat de bar met behulp van vrijwilligers en jeugd wordt geëxploiteerd.

Copyright © 2014 Genneper Parken Tennis. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Contact