MIJN GPT

Info

New or Forgotten?

Wij zijn er voor alle jeugd!

Genneper Parken Tennis is er voor iedereen die wil tennissen, met en zonder tenniservaring, oud en jong. We zijn een echte familie en gezelligheidsvereniging, waarbij je op verschillende tennisniveaus kunt deelnemen aan activiteiten. We zijn er dus ook voor kinderen en jongeren. Voor hen die het tennisspelletje gewoon leuk vinden om te doen, maar ook voor degene met ambities om toptennisser te worden (of te blijven). Centraal staat altijd sportief, gezellig samen en iedereen op zijn eigen niveau.

Training

Tennis is best een lastig spelletje! Als je het wilt leren of je tennisspel wilt verbeteren, is het verstandig om les te volgen. Bij GPT kan dat het hele jaar door. De cursussen starten doorgaans in april en oktober. Onze tennislessen worden verzorgd door Marell Sports en Eindhoven Roorda Tennisschool. Wil je wel eens proberen of tennis iets voor jou is?  Er worden regelmatig tennisclinics gegeven. Zonder lid te zijn van de vereniging kun je dan een paar lessen volgen. En altijd tegen een leuk tarief. Meer informatie over training en clinics lees je hier

Toernooien

Het is natuurlijk leuk en leerzaam om les te volgen, maar ook om eens met en tegen andere kinderen te tennissen. Hoe meer je de tips uit de lessen toepast in wedstrijden, hoe sneller het tennissen beter gaat. Om deze reden, maar vooral ook vanwege de gezelligheid, organiseert de jeugdcommissie regelmatig leuke activiteiten voor de jeugd. Soms samen met de tennisscholen. Klik hier voor de activiteitenkalender. 

Competitie

Heb je naast je lessen en de clubactiviteiten, ook zin om KNLTB competitie te spelen,  dan kan dat ook. Je speelt dan in een clubteam tegen teams van andere verenigingen. Soms op eigen park, maar ook bij andere tennisverenigingen. Je wordt door de KNLTB ingedeeld op leeftijd en niveau. Hieraan is een kleur verbonden. Elke kleur heeft eigen regels, een aangepast tennisveld en tennisballen in de kleur. Klik hier voor meer informatie over de knltb competitie.

Jeugdcommissie

Het hele jaar zet de jeugdcommissie zich in om alle genoemde activiteiten in goede banen te leiden. En dat doen we met veel plezier en enthousiasme. Ambitieus als we zijn, vernieuwen en breiden we de activiteiten voor onze junioren graag uit. Voor bestaande activiteiten maar ook de nieuwe, zijn we altijd op zoek naar ouders maar ook jeugdleden die het leuk vinden om een steentje bij te dragen. Dit kan bijv. de organisatie van een toernooitje zijn, een keer meehelpen om het eten tijdens een activiteit te bereiden maar ook het meedenken over nieuwe aansprekende activiteiten voor specifieke leeftijdsgroepen. We hebben hiervoor overzicht van de taken met een indicatie van de tijd die het vergt. Laat ons weten wat je leuk vindt om te doen, we kunnen je hulp goed gebruiken. Mail naar jeugdcommissie@gptennis.nl. 

Copyright © 2014 Genneper Parken Tennis. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Contact