MIJN GPT

Info

New or Forgotten?

BANEN

Speeltijden

  • Afhangen tussen 8:30-23:00
  • 4 personen: 60 minuten
  • 2-3 personen: 30 minuten tijdens piekuren en 60 minuten daarbuiten
  • Piekuren: zondag tot 13:00, maandag t/m donderdag na 19:00

Banen monitor

<p class="KopPar"><span class="KopFont">Banen monitor</span></p>
Voor onbepaalde tijd NIET bespeelbaar
De gravelbanen onder afschot 11 en 12 zijn in ieder geval t/m zondag 16 december gesloten vanwege een slechte en gevaarlijke bespeelbaarheid.
Hans Gorris (vr 14 dec 17:00)

Bezetting banen

<p class="KopPar"><span class="KopFont">Bezetting banen</span></p>

In het overzicht hierboven staat op meerdere tijdstippen van alle dagen het aantal vrije banen en het aantal banen dat is gereserveerd voor tossen, interne competitie, les, verhuur. In de kolommen met een V staan het aantal vrije banen. Er kunnen afwijkingen zijn tgv adhoc verhuur, uitvallen van lessen, toernooien, etc.  Daarom gelden de reserveringen in PMS en kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

Naast het afhangscherm in het portaal hangt een map met overzichten van de reserveringen per dag, zie de foto hieronder.  Het actuele aantal vrije banen zijn te zien via de Banenradar. Kijk hierboven of onderaan op de Homepage.

Op- en of aanmerkingen stuurt u naar baanbeheer@gptennis.nl

Naast het afhangscherm in het portaal hangt een map met overzichten van de reserveringen per dag

Uit het baanreglement

<p class="KopPar"><span class="KopFont">Uit het baanreglement</span></p>

Degene die als laatste op een baan heeft gespeeld, schakelt de verlichting uit.

Dit gebeurt via een schakelpaneel in het voorportaal van het paviljoen of achter de bar. Naast de schakelpanelen staat welke schakelaar bij welke baan hoort. Op elke schakelaar zit een lampje. Rood betekent de verlichting is uit en groen betekent de verlichting is aan. Door op de schakelaar te drukken zet je de verlichting aan of uit. Wanneer je als laatste op een baan hebt gespeeld, schakel je de verlichting uit. De verlichting wordt rond 23:30 automatisch uitgeschakeld.

Banen vegen

<p class="KopPar"><span class="KopFont">Banen vegen</span></p>

Na iedere speelbeurt ben je verplicht de baan te vegen.

Vegen mag alleen als de banen droog zijn. Veeg de all weather banen in een spiraalvorm van de randen naar het midden en bij de gravelbanen heen-en-weer in de breedte. Hang het sleepnet achter tegen de omheining in het midden van de banen. Zo hangt het droog en ligt het niet in de weg of op de sproeiers. Dus geen sleepnetten bij de ingangen of in de hoeken van de banen. Het vegen van de lijnen kan met de bezems die bij elke baan aanwezig zijn.

Reglement

Klik hierboven op de titel voor het reglement

Copyright © 2014 Genneper Parken Tennis. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Contact