MIJN GPT

Info

New or Forgotten?

BMT TENNIS

Algemeen

Speerpunten binnen de lessen van BMT Tennis zijn: dynamiek, intensiteit en plezier!

Wij zijn zeer nauw betrokken bij Genneper Parken Tennis en proberen, d.m.v. het organiseren van verschillende activiteiten, nieuwe en bestaande leden samen te brengen op en naast de tennisbaan.

Per jaar zullen twee tenniscursussen worden gegeven. Voor de tennislessen geldt dat je je als groep of individu kunt opgeven. Middels ons online inschrijfsysteem kun je de voorkeuren aangeven en heeft iedere deelnemer een persoonlijke pagina waarop alle informatie over de trainingen vermeld staat. 

Kwaliteit

Tijdens trainingen en evenementen wordt alleen gewerkt met gelicenseerde trainers. Wij staan bekend om onze goede kwaliteit en begeleiding. BMT Tennis en de trainers zullen zichzelf continu op de hoogte houden met de nieuwste ontwikkelingen op tennisgebied en op andere vlakken die direct of indirect met tennis te maken hebben.

Bespanservice

Voor diegenen in het bezit van een racket waarbij onduidelijk is of de spanning goed is kunnen we in samenwerking met BMT Tennis zorgen voor de juiste spanning. BMT Tennis biedt ook een bespanservice, dus is uw bespanning aan vervanging toe dan kunt u aan de trainer het racket meegeven.

Inschrijven

Iedereen, mits lid van Genneper Parken Tennis, kan bij ons terecht, jong of oud, beginners of gevorderden. Wil jij je inschrijven voor het volgen van tennislessen? Meld je dan snel aan via deze  link

 

Voorwaarden

Voor het volgen van tennislessen is inschrijving (lidmaatschap) bij Tennisvereniging GPT verplicht.

Copyright © 2014 Genneper Parken Tennis. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Contact